logo Smartdeals
Korsholmsesplanaden 38
65100 Vasa
Web: www.smartdeals.fi
Telefon: 06 - 319 77 90
E-post: info@smartdeals.fi

Smartdeals erbjuder dig 12 månaders garanti på en renoverad telefon som är återställd och kvalitetstestad. Du får med andra ord samma funktioner som en likadan ny telefon men till ett lägre pris. Om du inte är nöjd med ditt köp kan du returnera den utan kostnad inom 14 dagar.

Smartdeals är en del av Multitronic koncernen och alla våra telefoner är testade, renoverade och graderade internt utav våra experter. Om du får några problem med din telefon inom garantitiden kommer vi att reparera eller byta ut den.

Att köpa en renoverad telefon är dessutom en möjlighet att agera på ett mer hållbart sätt i vardagen. När du köper renoverat bidrar du till mindre utsläpp och mindre avfall. Att tillverka en ny mobil orsakar i genomsnitt 55 kg koldioxidutsläpp. Mobiltillverkningen kräver också en stor mängd olika metaller som utvinns genom gruvdrift som ofta har stor påverkan på miljö och människor.

Genom att köpa en renoverad telefon istället för att köpa en ny bidrar du till att spara på naturresurser.

De 3 R:na (Reduce, Reuse, Recycle)

Minska, återanvänd, återvinn – dessa tre "R"-ord är en viktig del av ett hållbart liv, eftersom de hjälper till att minska mängden avfall vi måste slänga.

Reducera innebär att minimera mängden avfall vi skapar.

Återanvändning avser att använda föremål mer än en gång.

Återvinning innebär att använda en produkt istället för att slänga den


Startsida

Meny

Köpkorg

Sökning