logo Smartdeals
Myllärinkatu 10
65100 Vaasa
Web: www.smartdeals.fi
Puhelin: 06 - 319 77 90
Sähköposti: info@smartdeals.fi
Toimitusaika
Verkkokauppatilausten arvioitu toimitusaika ja erilliset toimitus- ja saatavuustiedot myymälöissämme löytyvät jokaisen tuotesivun alaosasta hinnan alla. Verkkosivuillamme näkyvä arvioitu toimitusaika sisältää käsittelyn ja toimituksen. Aikataulu voi muuttua odottamattomien syiden, kuten käsittelyongelmien tai kolmannen osapuolen toimitusviivästysten vuoksi.
Toimitus pakettiautomaattiin
Joskus Postin automaatti voi täyttyä paketeista, eikä vapaata tilaa ole jäljellä. Tällöin Posti lähettää pakettisi lähimpään vapaana olevaan automaattiin tai ottaa sinuun yhteyttä. Suuret tuotteet, jotka eivät mahdu automaattiin, ohjataan lähimpään Postin noutopisteeseen.
Pakettien säilytys
Postin automaatteihin tai noutopisteisiin toimitetut tilaukset säilytetään seitsemän (7) päivää. Yleensä neljäntenä päivänä sinulle lähetetään muistutus saapuneesta paketista. Seitsemäntenä päivänä tilaus palautetaan takaisin meille.
Lähetysseuranta / seurantakoodi
Kun pakkaamme ja valmistelemme tilauksesi lähetystä varten, lähetämme sinulle seurantakoodin, jolla pääset seuraamaan tilauksen kulkua. Voit seurata pakettiasi ja saat ilmoituksen, kun se saapuu määränpäähänsä. Seurantakoodin tiedot päivittyvät, kun toimituskumppani noutaa tilauksen varastoltamme.

Etusivu

Valikko

Ostoskori

Haku