logo Smartdeals
Korsholmanpuistikko 38
65100 Vaasa
Web: www.smartdeals.fi
Telephone: 06 - 319 77 90
E-mail: info@smartdeals.fi
image
image
The Bastard Medium Complete
Online: In stock
image
The Bastard Large Complete
Online: Not confirmed

Bastard on sekä grilli, uuni että savustin - ja slow cookingin taituri

Bastard on kahden Hollantilaisen intohimoisen grillaajan Wesselinkin veljesten kehittämä Kamado-grilli. He uskovat, että kaikki voi olla parempaa, kauniimpaa ja tehokkaampaa. He pyrkivät jatkuvasti oikeaan tasapainoon muodon ja toiminnallisuuden kanssa ja heille on erittäin tärkeää pientenkin yksityiskohtien kehittäminen ja viimeistely

Markkinoiden monipuolisin (hiili)grilli on kotikulinaristin unelma, jolla grillataan, paistetaan, haudutetaan, savustetaan ja paahdetaan tai jolla leivotaan leivonnaisia, leipää ja pizzaa säädettävässä lämpötilassa

Bastard -grillillä voi valmistaa terveellisesti käytännöllisesti katsoen kaikkia ruoka-aineita ja ruokalajeja kevyesti grillatusta lihasta tai herkullisesta kalasta aina rapeaan pizzaan tai herkullisiin jälkiruokiin.

Ainutlaatuinen keraaminen pinta eristää ja säilyttää halutun lämpötilan tunteja

Kamado Grillien salaisuus piilee sen kestävässä ja lämpöä eristävässä keraamisessa* pinnassa, jonka ansiosta grillin lämpötilaa voidaan ohjata ja haluttu lämpötila voidaan säilyttää useiden tuntien ajan - hiiliä lisäämättä.

Eristävä keraaminen materiaali mahdollistaa tarkan lämmönsäätelyn alhaisillakin lämpötiloilla, kuten 95 - 180 °C, jolloin esimerkiksi kalkkuna, kinkku, lammas, kana, ribsit tai muut grillattavat suosikkiruoat saavat mahdollisimman mehevän maun - vain yhdellä hiilipesällisellä.

Grillillä voit yhtäjaksoisesti yhdellä hiilipesällisellä grillata matalassa lämpötilassa jopa 16 – 18 tuntia.

Täydellinen kokonaisuus syntyy ainutlaatuisista osista

Bastard Grillin keraaminen runko-osa sekä kansi on päällystetty säänkestävällä lasitetulla pinnoitteella. Keramiikan eristys takaa tasaisen lämmön, jonka ansiosta valmistettava ruoka on täydellisen mehukasta.

Valurautapiipun ilmavirtauksen säätimen sekä alaluukun avulla lämpötilan voi säätää juuri toivottuun lämpötilaan. Lämpötilaa voi myös seurata kantta avaamatta lämpötilamittarista, joka antaa grillin tarkan sisälämpötilan.

Tulipesä asetetaan grillin pohjalle hiiliä varten. Tulipesän sisälle asetettava arina mahdollistaa ilmavirran kulun grillin läpi ja pudottaa tuhkan grillin alaosaan, josta se saadaan puhdistettua helposti. Tulipesän päälle asetetaan palorengas, joka kohdistaa lämmön suoraan grillauspintoihin. Teräksinen grilliritilä.

Bastard –grilleissä on kolme eri kokovaihtoehtoa, joista voi valita juuri omaan käyttöön sopivan: Compact on sopiva jopa keittiöön, kun taas Medium ja Large soveltuvat terasseille ja ulkotiloihin.

Bastard grilleihin on saatavissa erittäin laaja lisävarustevalikoima.

Näin käytät Bastard grilliä:

Grilli - Paistaa täydelliset pihvit, kyljykset tai broilerinrinnat. Korkean lämpötilan ”steak house” -grillaus – jopa 400ºC lämpötilassa – on helppoa ja nopeaa! Myös lämpötilan alentaminen käy kätevästi ja nopeasti kahta savupeltiä käyttämällä.

Uuni - Bastard paistaa pizzat, leivät, pataruuat ja piirakat paremmin kuin oman keittiön uuni käyttämällä epäsuoraa grillausta keraamisen välilevyn avulla

Bastard säilyttää lämmön ja kosteuden erinomaisesti. Näin esimerkiksi kana, lammas, nauta ja vihannekset ovat maukkaampia ja mehukkaampia kuin tavallisessa uunissa valmistettuina.

Savustin - Bastardin 95 - 180°C lämpötilat antavat mehevän lopputuloksen ja kyllästävät ruoan täyteläisellä savun maulla.