logo Smartdeals
Korsholmsesplanaden 38
65100 Vasa
Web: www.smartdeals.fi
Telefon: 06 - 319 77 90
E-post: info@smartdeals.fi
Leveranstid
Den uppskattade leveranstiden för onlinebeställningar och separata leverans- och tillgänglighetsinformation för våra butiker finns längst ner på varje produktsida, under priset. Den uppskattade leveranstiden som syns på vår webbplats inkluderar hantering och leverans. Tidsschemat kan ändras på grund av oväntade faktorer, som hanteringsproblem eller förseningar från tredje part.
Leverans till paketautomat
Ibland kan Postens paketautomat bli full av paket och det finns ingen ledig plats kvar. Då skickar Posten ditt paket till den närmaste lediga automaten eller tar kontakt med dig. Stora produkter som inte får plats i automaten skickas till närmaste Posti-uthämtningsställe.
Förvaring av paket
Beställningar som levereras till Postens automater eller uthämtningsställen förvaras i sju (7) dagar. Vanligtvis skickas en påminnelse om det ankomna paketet till dig på den fjärde dagen. På den sjunde dagen returneras beställningen till oss.
Följ din försändelse / spårningskod
När vi packar och förbereder din beställning för leverans skickar vi dig en spårningskod som du kan använda för att följa beställningens gång. Du kan följa ditt paket och få en notis när det når sin destination. Spårningskodsinformationen uppdateras när leveranspartnern hämtar beställningen från vårt lager.

Startsida

Meny

Köpkorg

Sökning