logo Smartdeals
Myllärinkatu 10
65100 Vaasa
Web: www.smartdeals.fi
Puhelin: 06 - 319 77 90
Sähköposti: info@smartdeals.fi

Smartdeals tarjoaa sinulle 12 kuukauden takuun kunnostetuille puhelimille, jotka ovat tarkistettu ja laatutestattu. Toisin sanoen saat samat ominaisuudet kuin vastaavassa uudessa puhelimessa, mutta halvemmalla hinnalla. Jos et ole tyytyväinen ostokseesi, voit palauttaa sen maksutta 14 päivän kuluessa.

Smartdeals on osa Multitronic-konsernia, ja kaikki kunnostetut puhelimemme testataan, kunnostetaan ja arvioidaan sisäisesti asiantuntijoidemme toimesta. Jos kohtaat mitään ongelmia puhelimesi kanssa takuuaikana, korjaamme tai vaihdamme sen.

Kunnostetun puhelimen ostaminen on myös mahdollisuus toimia kestävämmin arjessasi. Kun ostat kunnostetun tuotteen, vähennät päästöjä ja jätettä. Uuden matkapuhelimen valmistaminen aiheuttaa keskimäärin 55 kg hiilidioksidipäästöjä.

Matkapuhelinten valmistus vaatii myös merkittävän määrän erilaisia metalleja, jotka louhitaan kaivoksista ja joilla on usein suuri vaikutus ympäristöön ja ihmisiin. Ostamalla kunnostetun puhelimen uuden sijasta osallistut luonnonvarojen säästämiseen!

Kolmen R:n sääntö (Reduce, Reuse, Recycle)

Vähennä, Uudelleenkäytä, Kierrätä – nämä kolme -sanaa ovat tärkeä osa kestävää elämäntapaa, koska ne auttavat vähentämään jätteen määrää, jonka meidän täytyy hävittää.

Vähentäminen tarkoittaa jätteen määrän minimoimista.
Uudelleenkäyttö tarkoittaa esineiden käyttämistä useammin kuin kerran.
Kierrätys tarkoittaa tuotteen käyttämistä uudelleen sen sijaan, että heittäisit sen pois.


Etusivu

Valikko

Ostoskori

Haku