logo Smartdeals
Myllärinkatu 10
65100 Vaasa
Web: www.smartdeals.fi
Puhelin: 06 - 319 77 90
Sähköposti: info@smartdeals.fi

Eri kuntoluokitukset

Kaikki matkapuhelimemme käyvät läpi perusteellisen usean vaiheen laaduntarkastuksen kokeneiden teknikkojen toimesta, ennen kuin ne luokitellaan kolmeen arvioluokkaan: Erinomainen kunto, Hyvä kunto ja Tyydyttävä kunto. Nämä arvioluokat eroavat ainoastaan puhelinten kosmeettisessa kunnossa eivätkä niinkään niiden toiminnassa. Tällä tavoin saat aina käytetyn matkapuhelimen, joka toimii yhtä hyvin kuin uusi!

Erinomainen kunto

Tuote on lähes uudenveroisessa kunnossa. Pieniä mikronaarmuja saattaa esiintyä puhelimen/tabletin kehyksessä ja takapinnassa, mutta ei näytössä. Tuote on lukitsematon, testattu ja toimii kuten uusi. Akku on taattu olevan yli 80% alkuperäisestä kapasiteetistaan

Hyvä kunto

Tuotteessa saattaa olla lievää kulumista, kuten pieniä naarmuja tai pieniä merkkejä rungossa. Satunnaiset pienet naarmut ovat sallittuja näytöllä. Tuote on lukitsematon, testattu ja toimii kuten uusi. Akku on taattu olevan yli 80% alkuperäisestä kapasiteetistaan.

Tyydyttävä kunto

Tuote on täysin toimiva, mutta siinä saattaa olla näkyviä käytön jälkiä, kuten naarmuja tai muita merkkejä näytössä tai rungossa. Tuote on lukitsematon, testattu ja toimii kuin uusi. Akku on taattu olevan yli 80% alkuperäisestä kapasiteetista.


Etusivu

Valikko

Ostoskori

Haku