logo Smartdeals
Myllärinkatu 10
65100 Vaasa
Web: www.smartdeals.fi
Puhelin: 06 - 319 77 90
Sähköposti: info@smartdeals.fi

Edut kunnostetuille puhelimille:

Ympäristöystävällisyys: Ostamalla kunnostetun puhelimen autat vähentämään sähköistä jätettä ja siten pienentämään hiilijalanjälkeäsi. Vähennät myös tarvetta uusille tuotannoille ja säästät siten luonnonvaroja.

Samat toiminnot edullisempaan hintaan: Jos olet kiinnostunut tietystä toiminnosta tai teknisestä ominaisuudesta, voit löytää vanhempia malleja, jotka tarjoavat edelleen nämä ominaisuudet uusia malleja edullisempaan hintaan.

Laaja mallivalikoima: Kunnostettuja puhelimia ostamalla sinulla on pääsy laajaan valikoimaan vanhempia ja aiemmin suosittuja malleja, joita ei ehkä enää ole saatavilla uusina. Tämä antaa sinulle mahdollisuuden löytää puhelin, joka sopii tarkalleen tarpeisiisi ja mieltymyksiisi.

Ei sitoutumista sopimuksiin: Kunnostetun puhelimen ostaessasi et ole sidottu pitkiin sopimuksiin matkapuhelinoperaattoreiden kanssa, mikä antaa sinulle enemmän joustavuutta valita sopimus, joka sopii parhaiten tarpeisiisi.

Kestävä tulevaisuus: Kierrättämällä matkapuhelimia ja edistämällä kiertotaloutta vaikutamme kestävämpään tulevaisuuteen, jossa resursseja käytetään tehokkaammin ja jätettä vähennetään.

Edullisempi hinta: Kunnostetut puhelimet maksavat huomattavasti vähemmän kuin uudet mallit, joilla on samat tekniset ominaisuudet. Jos haluat säästää rahaa, kunnostettu puhelin on taloudellisesti edullinen vaihtoehto.


Etusivu

Valikko

Ostoskori

Haku